Водовод и канализација...

05 May 2012

Основна дејност на оваа единица е зафаќање, пречистување и дистрибуција ...


Прочитај повеќе ...

Заеднички служби

05 May 2012

Во склоп на О.Е. Заеднички служби работат четири работни единици ...


Прочитај повеќе ...

Пазар

05 May 2012

Како посебна организациона единица во склопот на ЈП Комуналец - Кавадарци. Со ...


Прочитај повеќе ...

Раководен тим

05 May 2012

Раководниот тим на ЈП Комуналец Кавадарци го сочинуваат: ...


Прочитај повеќе ...

Хигиена и зеленило

05 May 2012

Во склоп на О.Е. Хигиена и зеленило работат три оддели и тоа : ...


Прочитај повеќе ...
12345

Известувања

Програма за работа за 2015 година...

Written By Super User on Tuesday, 04 August 2015 07:04

Програма за работа за 2015 година ЈП КОМУЛЕЦ - Кавадарци

Завршни сметки Комуналец - 2013 и 2014...

Written By Super User on Tuesday, 07 July 2015 07:33

1.Завршна сметка Комуналец - Кавадарци 2013 (images/Komunalec_zavrska_presmetka_2013.pdf) 2.Завршна сметка ...

Мобилна апликација за Проверка на сметки...

Written By Super User on Thursday, 13 November 2014 10:08
Мобилна апликација за Проверка на сметки...

Мобилна апликација за состојба на корисник ( Проверка на сметки) ...

Организациона Шема ЈП Кмуналец Кавадарци...

Written By Super User on Sunday, 13 May 2012 17:32
Организациона Шема ЈП Кмуналец Кавадарци...

Најнова организациона шема на ЈП Комуналец Кавадарци ...

Занимливости

Previous Next
  • 1
  • 2
Контрола на квалитетот  Контролата на квалитетот на водата за пиење се врши секојдневно на...
Вода извор на живот Она што е ретко е скапо, Водата како најважна на светот, напротив нема...
Штеди ја водата Што секој од нас може да направи за заштеда на водата?   не...
Светски ден на водите Преку една милијарда луѓе денес немаат пристап кон чиста вода за пиење, а...
Воден циклус Водениот циклус (научно познат како хидролошки циклус) се однесува на...
Вода на Земјата Хидрологијата е наука на движењето, дистрибуцијата и кавалитетот на водата...

Анкета

Оценка за Веб страната на ЈП Комуналец Кавадарци?

Корисни линкови

Моментално посетители

Имаме присутни 2 гости и нема членови